domingo, 17 de junio de 2007

COLLSUSPINA SIGUE APRETANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Zombi en "Ganimedes" 7a


Ruben en "Flay Mail" 6c+

Quedamos Zombi,Santi y Ruben en el bar la Palanca de Tona con , Ozzy y Salva,Nil y Jan que aparecen despues, unos coffees y para Collsuspina!!!!!!una gozada poder dejar el coche a pie de via!!!!esto es un plus de tiempo para escalarrrr!!!!!vamos para la izquierda del sector Ozzy y Salva encadenan"Ying"=6a+,"Yang"=6a/b,Ruben encadena"Strof"=6b,y Zombi y Santi montan"No ploris tant Puigdomenech"=7a+/b, que la proxima vez que vengamos cae fijooooo!!!!! Despues nos liamos todos enn un 6b regletero(la penultima via de la izquierda de todo),Santi y Zombi, montan escupiendo sangre!!!"La Pastissera"=7a+ muyyyyyyyyyyy blokero!!!!!de las vias de la derecha de desplome,cambiamos y Zombi monta hasta la penultima xapa "Flay Mail"6c+, termina de montarla Ruben!!! tiene un paso de regleta saliendo un poco de una repisita desde unos bidedos bueniiiiisimos......ke es donde esta el paso de la via ,guapa,guapa!!!!!para terminar Zombi ,Ruben y Santi nos peleamos con "Ganimedes"7a,muyyyyy guapa, esta via no ha caido por falta de powerrrr ke si no..........total ke el dia en Collsuspina y la compañia a sido una PASADA!!!!!!!!!!lastima que cada 15 minutos llovia un poquito!!!!pero lo justo para secarse y seguir tibaaaaando!!!!!!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Si que és dur Collsuspina, però que bé que s'està ara a l'estiu.
Per cert el 6b regletero és 6b+ i no te cap nom conegut, no començem a decotar vies, ni mig grau que va molt car.
És fantàstic anar a escalar amb vosaltres perquè s'encomana el fanatisme que porteu.
Per cert t'he enviat varis e-mails amb les fotos, ja em diràs si t'arriben perquè ocupen bastant.

Aufwiedersehen!!!

Centre Excursionista Vilassar dijo...

Eis fanàtiks!! Collsuspina motiva a l´estiu ;)) bones vies de bloc i fresqueta.

Una cosa. Pel que comenteu de la No Plaris Tant Puigdomenec sembla que corrien unes ressenyes on deia el grau. Però em sembla que és algo més fàcil. Probeu-la de nou i a veure que us sembla... sobretot en comparació amb els altres 7a´s i 7b´s del sector. És sols una opinió.

Una via molt bona és la Sumum 7b. De placa i wapa.
Una altra és la fisureta Balbina 6b+. Dura però bona.
La Crucifixion és dura d´entrada i després fàcil en el desplom.

La Pastissera va ser el meu primer 7a+. És un bloc i amunt ;)

Una pregunta... la que veu probar de 7a al principi... no és la Guesfillos de Bordillos? Una via amb un pas a bloc a dalt, que vas a pillar un canto megabò mitj en dinàmic. Amb la part de baix de presa gran... Almenys jo pensava que era aquesta...

A veure si quedem per anar-hi junts que tinc pendent la Sumum i hi ha varies vies al costat excel.lents sembla ser: MA.Rosa i altres...

Una abraçada,

aleix

zombi dijo...

eiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Ozzy aquest estiu nvereta amb birretas a Collsuspina,felicitats per seguir tibant de primer aupa!!!!!
Aleix!!!!!o ben dit,Bouuuuuuu!!!!!
la Guesfillos de Bordillos, quedava just a la seva dreta, segons les resenyes que tinc.....la via de No ploris tant Puigdomenech, caura fijo!!!!i la pastissera!!!!!baja tela!!!!com superabas la sortida despres del desplom?????anabes un tros per l´esquerra i despres tibabes de regle fins reunio??????apa bichu....ens veiem al plafonet!!!!SALUT I ROKA.

SANTI PIRI dijo...

Para la proxima no hay que dejarse influenciar por agentes externos,Puigdomenech se rendira!!!la Pastissera ahun siendo por la izquierda es dura dura!!!pero se volvera a probar??? Y ahora que ya tenemos la secuencia final de Ganimedes yendo fresco cae,eso si,el bidedo tio,el bidedo!!!

zombi dijo...

jajaja!!!!!!
vale tio,el bidedo tio!!!!el bidedo de los kojones!!! pero....??? y directos a la laja por el canto mas bueno, con izquierda y juntar la derecha en el lado mas malo y rebotar con esta al megacanto????ya lo se....el bidedo tio,el bidedo!!!!salut y roka!!!!bichobouuuu.........

Centre Excursionista Vilassar dijo...

Bufff... no ho recordo...

si m´aviseu amb temps hi anem junts a Collsuspina, que ara s´hi està d´allò més bé ;)

tinkpor dijo...

Megabou, Oh tu que supures fanatisme...s'ha de tornar a Collsuspina, que ens hem quedat tots amb deures pendents i potser em deixo enganyar i probo la Ganimedes.

Ens veiem al Piri.