viernes, 23 de diciembre de 2011

CRIATURAS DE LA NOCHE...


Pep castigando Voy de lao...

5 comentarios:

Víctor dijo...

Bones Zombi.....Obra d'art!

Felicitats per la visió increible!

Salut!

zombi dijo...

Gracies Victor, ap sap greu lo del teu blog....bueno mentres no deixis d´apretar!!!!!! todo vale...
records i a muerte amb els teus proyectes!!!!
salut i roka!!!!!

Víctor dijo...

Bon any!

Ei Mestre!!! Finalment avui he pogut fer la "Voy de lao"!!!! L'altre dia vaig caure al ultim pas i avui he pogut resoldre aquesta obra mestre! Sembla és la primera repetició després de Armando i confirmo el grau que el mestre va proposar.

Felicitats de veritat per aquesta obra mestre que perdurarà en el temps com un dels millor blocs de Can Boquet!!! (Per no dir el millor!)

Salut i obertures de mestre!

Víctor dijo...

En aquest enllaç és de un video que he penjat de projectes a Can Boquet, el tercer bloc que surt és "Voy de lao" on es veu el metode que faig servir pero com podràs vuere, no és l'encadene, només el primer pegue del altre dia, pillant a la ultima bona quasi sortint....serà un clàssic!

http://vimeo.com/34473204

Salut!

zombi dijo...

Victor!!!!!!! moltes felicitats animaaallll!!!!malegro moltissim del teu encadene,tens la puta segona ascencio bicho!!!! has vist totes les branques k vaig posar per ficar els crashpads??? ara es pot anar sol a fotrali pegues...tu ja no!!! la vaig tenir molt aprop,pero no va poder ser....ara ansio més k mai tornar amb la teva motivació!!! una abraçada i a seguir tatxant, seguim en contacte!!!!!
salut i roka!!!! i bon any!!!