sábado, 23 de junio de 2007

REGLETA,ROMO Y LAJA....BIENVENIDO A CELLECS!!!



Zombi en "Zurullade"7a+ (secuencia fotografiada por Mohawk)

Nuestra manera especial de celebrar San Juan a sido una escalada matutina en Cellecs!!!con la maravilloooosa compañia de Salva,Mohawk,Ozzy,Silvia,Nuria(futura promesa de la escalada con 7 añitos!!),y yo el Zombi....nos hemos quedado en el sector Contravent!!ideal sombrita toda la mañana!!!!se han encadenado las siguientes vias...."Esperonet"=5+,"Sostre"=5+ con una salida guapiiiisima!!!..."Placa Negra"=5+ fina ,fina...."Tobogan"=4,"Chikimonki"=6a.....Mohawk me a llevado a una via a la izquierda de todo!!!!!la via "Zurullade"=7a+,la pruebo de primero....la salida es un techito que se supera tibando de una regle picante!!!!!!para lanzar a otra de mas arriba tambien duriiita.....lance con derecha a romo,aguantar el paso de pies despues de cambiarlo de posicion!!!!juntar manos en la bavaresa....con chapaje inextremis!!!!!!!y apretarrrr hasta presa mas buena!!!!,Mohawk ya la tiene encadenada hace tiempo!!!pero se le antoja y la saca a la primera de segundo...Silvia le mete de segundo pero el paso de la salida le deja los dedos machacados,Zombi se mete otra vez de primero y....ENKADENO A LA SEGUNDAAA!!!!!!!mi segundo 7a+, pero esta via se ha cobrado intereses!!!!!me a arrancado 2 kilos!!!de epidermis de las piernasssss,cuando bloqueaba para xapar la tercera usaba la pierna como equilibrio......menos piel, mas vias....sobre las dos recojemos y a descansar!!!!esta noche.........

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Moltes felicitats crack!
Has encadenat un 7a+, però no és un 7a+ qualsevol sinó que és un 7a+ de granit, infinitament més difícil que en una altra superfície.
A seguir així!

Aufwiedersehen!!!

zombi dijo...

moltisimes gracies Ozzy!!!!!!!!!!!!!!que us vagi molt be per Dolomites.....fins haviat company!!!!!!
Salut i Roka!!!

Mohawk dijo...

Eoooo!!! Fiera, que estàs fet un fiera!!

La pròxima la Ninota, je,je,je... ;)

Vaig intentar penjar aquella animació al blog, però el blogger no admet aquest tipus d'imatges. Llàstima perquè amb el color aquell radiactiu quedava bé...

Per cert, avui he obert un 7x (cuando x tiende a [b+ | c]) a Teià -> "Ese es mi Fary!" En homenaje al maestro....

Fliparàs!! ;)

Aleix dijo...

Felicitats Zombi per encadenar una de les mítiques de Céllecs.

Ara toca la Ninota!! L´hem d´anar a probar quan afluixi la calor...

Ens veiem al Plafó ;)

tinkpor dijo...

O mestre de les mans suades, jo vull ballar sevillanes com tu i ja possats encadenar algun número d'aquets que fàs.

Ens veiem el dimarts al piri, avui no he pogut sortir.

zombi dijo...

eppp!!!Mohawk....aquesta tarda e tornat a Cellecs!!!si tio otra vez!!!!jajaja....si hages sapigut que montabas vias mauria agradat estar....bueno ja la probare bouuuu!!!!!Aleixxx!!!e estat mirantme la NINOTA!!!i vaja tela!!!!ja li fotrem!!!!Salva!!!!!!!tranki...ens veiem el dimart....a tibar com lokus!!!!per que el Diumenge.....fijo encadenas algun d´aquest numeros que vols!!!!força Collsuspina!!!!!!!!salut i roka!!

Serreti dijo...

Hey tio. Ens coneixem de tibar a can buquet i a targassone, el dia del camp base. Hem dic David. Jo també estic provant la Ninota pero no trobo massa gent que li vulgui tocar els cantets. Magradaria anarla a provar. Si t'animes fesme un truc o un msm (649699355). Aviam li li fotem fort. Salut!